And I quote

"I don't believe in email.I'm an old-fashioned girl.I prefer calling and hanging up." - Sarah Jessica Parker

luni, 17 mai 2010

El.

El. 2 litere.
De ce cateodata aceste 2 litere o fac sa simta atat de multe sentimente; fericire, gelozie, tristete, melancolie,nostalgie ? Poate nu intentionat, dar sigur cu un scop. Si totusi ce, cum si cine e idealul ? Pentru ea e El. E perfectiunea cu un aer mai special.
Cand se uita la dansa, (ea)radiaza.Cand vorbeste cu dansa, e foarte fericita.Cand o baga in seama, e in al 9-lea cer! Si totusi, totul se poate schimba radical in cativa timpi. El nu o mai baga in seama, nu isi mai aminteste ca exista, nu o mai vede si nu stie de unde sa o mai ia.
Pentru cateva zile ea e foarte fericita, dupa care apare aceasta schimbare brusca. Cum se explica? Personalitate multipla ? A uitat cumva ca acum cateva minute se simteau bine? Ce s-a intamplat? Ea nu a facut nimic. Asadar, cum poti explica mintea lui ? E o mare de ganduri incalcite si fire strabatute de curent, care la un moment dat cedeaza facand scurtcircuit? Probabil, altfel nu imi explic schimbarea instanta de comportament.Si totusi cum mai poate ea sa-l suporte? E ca si cum partea din creier care se ocupa de memoria de scurta durata ar fi stearsa peste noapte, iar a 2a zi dimineata ai lua totul de la capat. Parintii, familia si tot ce face parte din trecut iti raman in minte, dar ce ai aflat ieri s-a sters. Spuff! Asa e si situatia dintre ei 2. Azi e soare, cald, totul pare prea frumos ca sa fie adevarat, si chiar asa e, apoi dintr-o data apar norii care aduc furtuna, ploile, fulgerele, tunetele...
Ce e in neregula cu El? Nu stiu. Nici ea nu stie. Nu il intelege. Probabil e dezamagit. Probabil se gandea ca ea e o altfel de persoana. La inceput pareau sa aiba atat de multe in comun, iar acum abia daca se mai cunosc. La inceput parea ca o place, ca o admira, ca in sfarsit a gasit ce cauta, iar acum regreta faptul ca a cunoscut-o si a ajuns pana aici. Nu tine cont de toate lunile in care au tinut legatura, in care au ajuns la discutii foarte intime, in care s-au cunoscut cu adevarat.Nu, toate astea nu conteaza. E prea "perfect" ca sa se coboare la nivelul ei, insa i-a intrat cumva pe sub piele si a facut-o sa se indragosteasca de El. De ce? Ca acum sa o faca sa sufere din orice mica prostioara, si sa nu stie cat o doare. Cat o doare sa il vada tot timpul, si sa stie ca nu o sa fie nimic niciodata. Cat o doare sa vorbeasca cu El ca si cum ar vorbi la pereti. Cat o doare sa il auda vorbind de o alta ea. Nu stie, si probabil nu o sa afle niciodata, decat daca se intampla o minune. Si totusi, toate aceste sentimente triste, dar si vesele sunt datorate lui.In final, cine e de vina? El.

6 comentarii: